Emsisoft Emergency Kit: 100% καθαρισμός ιών, 100% δωρεάν!

Η πρόληψη είναι πάντοτε καλύτερη της θεραπείας. Συμβαίνει όμως και στις καλύτερες οικογένειες: έχουμε ένα ενημερωμένο antivirus, δεν συχνάζουμε σε περίεργα sites, δεν τρέχουμε αρχεία που μας στέλνουν σε attachments, και, παρ' όλα αυτά, κάποιο πεισματάρικο malware βρίσκει το δρόμο του για το σύστημά μας, και δεν λέει να φύγει με τίποτα. Πριν λοιπόν καταλήξετε στην ανεπιθύμητη λύση του format, μπορείτε να δοκιμάσετε την πανίσχυρη, portable και δωρεάν σουίτα καθαρισμού Emergency Kit της Emsisoft!

To Hitman Pro,πρόκειται για ένα σωτήριο πρόγραμμα αν το σύστημά μας έχει μολυνθεί ήδη με ιό και θέλουμε να το καθαρίσουμε

Εντούτοις, το Hitman Pro διατίθεται μόνο με δωρεάν Trial 30 ημερών, δεν υπάρχει καμία εντελώς δωρεάν έκδοσή του.

Αν ανησυχείτε λοιπόν πως θα χρειαστείτε καθαρισμό ξανά μετά τις 30 ημέρες, τοEmergency Kit της Emsisoft θα σας λύσει τα χέρια, εντελώς δωρεάν και χωρίς trial!

Τι εστί Emsisoft

Η Emsisoft διαθέτει εμπειρία 10 χρόνων στην αναγνώριση και αντιμετώπιση ιών.

Το Μάρτιο του 2013, για την ακρίβεια, το Emsisoft Anti-Malware κατάφερε να εμποδίσει το 100% από 422 malware στη real-world δοκιμασία του Αυστριακού οργανισμού AV-Comparatives, ξεπερνώντας τα προγράμματα αρκετών γνωστότερων εταιρειών, όπως της ESET, της McAfee, της Avast και της AVG.

1-test

Η σουίτα Emergency Kit είναι διαθέσιμη σαν ένα αρχείο zip των 260 MB, ενώ τα προγράμματα που περιλαμβάνονται είναι portable, δεν χρειάζονται δηλαδή εγκατάσταση, και μπορούν να τρέξουν και από φλασάκι USB.

4 σε 1, νοικοκυρεμένα

Τρέχοντας το αρχείο Start.exe, βλέπουμε και τα τέσσερα προγράμματα που περιλαμβάνει η σουίτα.

2-menu

Αναλυτικά, έχουν ως εξής:

Emsisoft Emergency Kit Scanner

Περιλαμβάνει τον Emsisoft Scanner με γραφικό περιβάλλον.

 
 

3-scanner

Ο Scanner μπορεί να ελέγξει τον υπολογιστή για ιούς, trojans, spyware, adware, worms, dials, keyloggers και γενικά κακόβουλα προγράμματα.

4-scan-results

Emsisoft Commandline Scanner

Πρόκειται για τον ίδιο Emsisoft Scanner, με τις ίδιες δυνατότητες, σε περιβάλλον γραμμής εντολών.

6-command-line

Απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες που επιθυμούν να τρέξουν αυτοματοποιημένες batch jobs

Emsisoft HijackFree

Ένα εργαλείο για προχωρημένους χρήστες που επιθυμούν να αφαιρέσουν κάποιο Malware χειροκίνητα.

7-hijack-free

Με το Hijack Free μπορούμε να ελέγξουμε όλες τις ενεργές διεργασίες, τις υπηρεσίες, τους drivers, τις ανοιχτές ports, τις αλλαγές στο αρχείο hosts, τα μολυσμένα autorun σε φλασάκια, και γενικά να έχουμε τον πλήρη έλεγχο του συστήματος.

Emsisoft Blitzblank

Για πεπειραμένους χρήστες που αντιμετωπίζουν malware σε καθημερινή βάση και για δύσκολες μολύνσεις που χρησιμοποιούν έξυπνους τρόπους για να αποφεύγουν την αφαίρεσή τους, η λύση είναι το Blitzblank.

8-blitzblank

Μπορεί να διαγράψει αρχεία, καταχωρήσεις στο registry και μολυσμένους drivers πριν φορτώσουν τα Windows και όλα τα άλλα προγράμματα.

People have the power

Ο συνδυασμός των δυνατοτήτων των διαφορετικών προγραμμάτων καθιστά το Emergency Kit της Emsisoft έναν πολύτιμο σύμμαχο, ακόμα και στην αντιμετώπιση "πεισματάρικων" malware.

Υπ' όψιν, πάντως πως δεν πρόκειται για κανονικό antivirus και άρα δεν παρέχει καμία ασφάλεια στο σύστημα. Μπορεί να το καθαρίσει μόνο αφού συμβεί το κακό.

Πρόκειται για το αντίστοιχο ενός πυροσβεστήρα: ανεκτίμητο αν το χρειαστούμε, αλλά καλύτερα είναι να προσέχουμε που συχνάζουμε και τι τρέχουμε, έτσι ώστε αχρείαστο να 'ναι.